Volg ons

FacebookPinterest

Twitter

Banners van partners

 

Blankenberge, parel van de Belle Epoque aan de kust!

Beste dames,

Zoals jullie wellicht al weten gaat de jaarlijkse ledendag van de Liberale Vrouwen dit jaar door op woensdag 1 juli 2015 in Blankenberge.

De verzamelplaats is de pier waar we om 10u verwacht worden voor een dagje cultuur, natuur, strandplezier en/of shopping.

Voor het vervoer naar Blankenberge raden we iedereen ten stelligste aan om gebruik te maken van de bussen die door de provincies worden ingelegd of met de trein te komen. Naast het gewone biljet zijn er tal van interessante formules aan om voordelig te kunnen reizen:

-Het seniorenbiljet (vanaf 65 jaar), pas geldig na 9 u, kost slechts €6 voor een heen- en terugreis vanuit elk Belgisch station.

-Het groepsbiljet (vanaf 15 personen) met een korting van 70% en recht op gereserveerde zitplaatsen (dient wel minimum 7 werkdagen op voorhand te worden gereserveerd via de website van de NMBS of telefonisch op 02/528.28.28).

-De railpass aan de prijs van €76 voor 10 enkele ritten naar alle bestemmingen in België: aangezien de railpass, geldig gedurende 1 jaar, niet op naam is kan je hem gebruiken met meerdere personen samen.

-Hou ook de folders van winkelketens in de gaten, zoals Kruitvat, Lidl of Aldi, waar je regelmatig op voorhand heel goedkope treintickets kan kopen!

Het programma van de ledendag werd als volgt vastgelegd:

-10u-11u: ontvangst met koffie en viennoiserie (wie later komt dan 11u betaalt zelf de koffie!) 

-11u: -welkomstwoord door de nationale voorzitter, Aviva Dierckx

          -korte toelichting en goedkeuring van het beleidsplan 2016-2020 

-12u: vrije lunch (suggesties voor de lunch krijgt u ter plekke van de afdeling Blankenberge!)

-14u30: afspraak aan het Belle Epoquecentrum, Elisabethstraat 24, voor de indeling in groepen: Belle Epoque wandeling o.l.v. een gids of vrij bezoek aan Belle Epoquecentrum, Storms Expo (breng zeker uw lidkaart mee voor korting!), Beaufort-wandeling, shopping, strandplezier,….

Er zal een toeristentreintje rondrijden door het centrum van Blankenberge waar u gedurende de ganse namiddag gratis gebruik van kan maken, met verschillende op- en afstapplaatsen (Pier-Casino Dijk-Haven-Station-Sealife).

-17u: ontvangst door de burgemeester en de schepenen op het stadhuis van Blankenberge.

Dit alles wordt u, na financiële tussenkomst van de landelijke vereniging, aangeboden voor de democratische prijs van € 15/persoon.

En voor wie graag wat langer in Blankenberge wil blijven kunnen we een overnachting aan voordeelprijs aanbieden in Hotel Alfa Inn in de Kerkstraat, het hartje van Blankenberge, tussen de zeedijk en het station. U betaalt er slechts € 80 per nacht voor een tweepersoonskamer (ipv de hoogseizoensprijs van € 100 per nacht), inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet met op donderdagmorgen zelfs live pianomuziek op de achtergrond. Wie op dit uitzonderlijk aanbod wenst in te gaan laat dit best zo snel mogelijk weten op het nationaal secretariaat zodat de nodige reservaties zo spoedig mogelijk kunnen worden gemaakt want het is hoogseizoen, en volzet is volzet.  

 

Omwille van praktische en organisatorische redenen is het absoluut noodzakelijk dat u op voorhand uw keuze meedeelt voor het namiddagprogramma.

-Keuze 1: Belle Epoque wandeling o.l.v. een gids, bezoek aan het Belle Epoquecentrum inbegrepen

-Keuze 2: Vrij bezoek aan de stad: Belle Epoquecentrum, Storms Expo (breng zeker uw lidkaart mee voor korting!), Beaufort-wandeling, shopping, strandplezier,…

Gelieve in te schrijven, liefst per afdeling, uiterlijk op 1 juni en het overeenkomstig bedrag te willen overschrijven op rekeningnummer BE35 3800 1364 4537 van de Liberale Vrouwen voor 15 juni.

Mogen wij u tevens vragen een fototoestel of GSM mee te brengen voor een fotowedstrijd in het teken van BLAUW, met als thema “vele tinten blauw” (meer info krijgt u ter plekke).

Wij hopen u alvast talrijk te mogen ontmoeten en zijn ervan overtuigd dat ook de zon die dag van de partij zal zijn…

               

 

Aviva Dierckx,

Voorzitter Liberale Vrouwen