Volg ons

FacebookPinterest

Twitter

Banners van partners

De Liberale Vrouwen doen mee aan “De Warmste Week” van Studio Brussel. We hebben gekozen om geld in te zamelen voor een organisatie die ons waarschijnlijk allemaal nauw aan het hart ligt: Altijd Vrouw vzw. Deze organisatie informeert en sensibiliseert over de neveneffecten van kanker en wil het taboe dat rust op vrouwelijkheid tijdens en na kanker doorbreken.

"Eenmaal, andermaal, verkocht!" 

Daarom organiseren we een online “Kunstveiling for Life”. We hebben hiervoor al enkele gulle schenkers gevonden in onze liberale familie. In de week van 11 tot 17 december kan er op onze facebookpagina geboden worden op deze kunstwerken. Hou het zeker in de gaten want er zitten echte pareltjes tussen. Van topfotografie naar beeldhouwwerk en juwelen, voor elke stijl wel iets. 

Bieden kan hier: https://www.facebook.com/pg/LiberaleVrouwen/photos/?tab=album&album_id=10155689084227745

Tijdens de Warmste Week trekken wij dan met een delegatie van Liberale Vrouwen naar het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke om - hopelijk - een dikke vette cheque te gaan afgeven. 

Laten we ons mooie blauwe hart eens tonen! 

Liberale Vrouwen

 valencia copy

"Zonovergoten stad aan de Spaanse Oostkust"

5 dagen - 4 nachten: van 10 tot en met 14 juni 2018

In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt, kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia meer dan een bezoek waard maakt. Er zijn natuurlijk de talrijke musea maar u hoeft niet eens een museum binnen te gaan om te genieten van al wat deze oude stad aan de Spaanse Oostkust te bieden heeft. Het historische stadscentrum is een kluwen van smalle straatjes die uren wandel- en ontdekkingsplezier garanderen.

De Liberale Vrouwen opteerden dan ook voor Valencia als bestemming voor de Vrouwenreis 2018.

Voor meer info en inschrijvingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hier jouw programma en inschrijving formulier:

Download hier het programma van de Vrouwenreis 2018

Download hier jouw inschrijving formulier

11 november 2017 is het weer zo ver, ondertussen zijn we al aan de 46e editie van de Vrouwendag toe. 
Uiteraard zijn de Liberale Vrouwen te vinden op de standenmarkt. Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Flyer 2017

PERSBERICHT  
21 september 2017

Race for the cure

De Socioculturele Liberale Vrouwen en Open Vld Groot-Antwerpen slaan op 24 september de handen in elkaar om deel te nemen aan de Race for the Cure 2017 in Antwerpen. Onder de naam “Liberalen voor Vrouwen” zullen ze met een team van maar liefst 60 personen mee wandelen en lopen en ten strijde trekken tegen borstkanker.

Het grootste ‘team-binnen-het-team’ is de liberale socioculturele vrouwengroep van Heist-op-den-Berg met 15 afgevaardigde lopers.
De Socioculturele Liberale Vrouwen hebben ook afdelingen die niet lopen of stappen, maar met andere acties Think Pink ondersteunen. De ‘Calendar Girls’ van de Liberale Vrouwen Harelbeke gingen smaakvol uit de kleren om geld in te zamelen voor Think-Pink België, hun 0% gefotoshopte kalender wordt aan 10 euro voor het goede doel verkocht.  (bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Aviva Dierckx, voorzitter van de Liberale Vrouwen, is een tevreden team captain: “Dat we op zo’n korte tijd dit fantastisch team hebben kunnen vormen doet deugd. Als vrouwenorganisatie krijgen wij in onze rangen helaas regelmatig te maken met leden die borstkanker hebben. Onze afdelingen, niet zelden een groep vriendinnen, kunnen hier enorm onder lijden. Dit is een manier voor ons om te tonen dat wij hen ook in die moeilijke tijden zullen ondersteunen.

Staatssecretaris Philippe De Backer heeft zijn deelname ondertussen ook al bevestigd: “Wij hebben met Open Vld Groot-Antwerpen geen seconde getwijfeld om in te gaan op de vraag om samen een team te vormen met de Liberale Vrouwen. Samen sta je sterker, zeker wanneer het over een thema gaat waar zo veel mensen mee in contact komen.”

22008312 10155477486902745 6260677646664853749 n