Volg ons

FacebookPinterest

Twitter

Banners van partners

Lid worden kan je op twee verschillende manieren.

1. Lid van een afdeling: je wordt lid van een afdeling in je buurt.
Dat betekent :

je leert nieuwe mensen kennen

je maakt nieuwe vriendinnen

je hoort er dadelijk bij en leert nieuwe ideeën

jouw aanwezigheid en inbreng is een meerwaarde voor de afdeling

Hoe?

Je belt of mailt naar het landelijk secretariaat  met de vraag om lid te worden in die bepaalde afdeling. Je krijgt het adres van de verantwoordelijke van je afdeling. Of je kijkt op onze website en schrijft zelf iemand van het bestuur aan. Het lidgeld wordt plaatselijk betaald: elke afdeling bepaalt immers autonoom het bedrag van het lidgeld.

 

2. Nationaal lid

Nationaal lid worden betekent dat we je niet aansluiten bij een afdeling. Nationaal lid zijn heeft voordelen. Je bent vrij: je shopt in het  aanbod van de afdelingen in je buurt en je shopt in het landelijk en provinciaal aanbod. Op je eigen ritme, waar en wanneer je daar zin in of tijd voor hebt.

Je krijgt de kans om afdelingen in je buurt te leren kennen en te kiezen bij welke je je later eventueel wil aansluiten. Je wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten want als nationaal lid ontvang je alle schriftelijke uitnodigingen voor de nationaal georganiseerde activiteiten en de elektronische nieuwsbrief en de elektronische versie van contactblad, het tijdschrift van de Liberale Vrouwen, waardoor je op de hoogte wordt gehouden van de werking en het ideeëngoed van de vereniging.

Hoe?

Je belt of mailt naar het landelijk secretariaat met de vraag om nationaal lid te worden. Het nationaal lidmaatschap bedraagt 10 euro en betaal je op rekening BE49 9731 7006 4171

Welkom!!!