Volg ons

FacebookPinterest

Twitter

Banners van partners

 

zaterdag 25 november 2017

Week van de smaak : begeleid bezoek aan de tentoonstelling "A la carte" in het MAS te Antwerpen.

 

 

facebook provincie Antwerpen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tege

-----00-----

 

zaterdag 25 november 2017

Week van de smaak.

Gegidst bezoek aan de expo "Antwerpen à la carte (MAS) en Haventour"

Afspraak om 9u45 aan de onthaalbalie van het MAS. Om 10 uur zullen we dan starten aan de rondleiding doorheen de tento "Antwerpen à la carte". Deze zal ongeveer anderhalf uur duren.

Om 12 uur worden we dan in "De Burgerij" (Sint-Laureiskaai 8-12) verwacht voor een kleine lunch. U zal daar kunnen kiezen uit een "Double Dekker" (dubbele rundsburger), een "El Sombrero" (kipburger) of een "Samurai Salmon" (zalmburger) met frietjes. Drank is voor eigen rekening.

Om 14 uur worden we aan het MAS opgepikt met de bus voor een Haventour.

We eindigen deze dag omstreeks 16 uur.

Prijs : 50 euro (inkom, gidsen, lunch, bus voor de haventoer inbegrepen. Drank is op eigen rekening).

Graag uiterlijk tegen 15 november storten op het rekeningnummer van de plaatselijke afdeling, met de mededeling "Week van de smaak + aantal deelnemers".

Inschrijven bij Aline Jacobs 0479/46 44 22 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Annita Maes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer info en inschrijven bij Aline Jacobs - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0479/46 44 22