Volg ons

FacebookPinterest

Twitter

Banners van partners

Facebookpagina

 

 

 

zaterdag 18 november 2017

Week van de smaak : "Stap binnen in de wereld van de insecten : een groot verhaal over kleine beestjes" door Lies Hackelbracht

 

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-----00-----

 

zaterdag 18 november 2017

 

Activiteit ihk van de week van de Vrije Smaak : "Stap binnen in de wereld van de insecten : een groot verhaal over kleine beestjes" door Lies Hackelbracht.

Lies Hackelbracht startte een tijdje geleden een bedrijf rond eetbare insecten op : TOR Royal. Ze kweekt er meelwormen voor humane consumptie en biedt eigen insectenproducten en andere eetbare insecten van collega-kwekers aan.

Plaats en uur : Liberaal Archief - Kramersplein 23 - 9000 Gent - van 10 uur tot 12u30

Kostprijs na tussenkomst door het provinciaal bestuur : 10 euro voor leden, 15 euro voor niet-leden (incl. 5 hapjes/proevertjes) te betalen op rekening van LV Oost-Vlaanderen BE94 4442 6457 0114, met vermelding van afdeling en naam deelnemers.

Inschrijven voor 12 november bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - 02/280 37 47

LET WEL : wie een allergie heeft voor schaaldieren of huisstofmijt eet beter GEEN insecten. Indien je deze allergie hebt laat ons dit op voorhand weten. Zo kan Lies hier rekening mee houden bij de hapjes.

Na de workshop is het mogelijk om insectenproducten te kopen als je dat wil.